
MENU
Apajan menu on sesonkia kunnioittava, satunnaisin välein vaihtuva makumatka. Menut valmistetaan käsityönä laadukkaista raaka-aineista. Menut ovat saatavissa myös erityisruokavalioihin soveltuvina, kuten pesco-vege, ovo-lakto, vegaaninen, gluteeniton ym. Ilmoitathan erityistoiveistasi meille pöytää varatessasi, kiitos!
Kevätkesä
Kuhan poskea ja maa-artisokkaa
- o -
Parsaa, mantelia ja mansikkaa
- o -
Peuraa ja kaurajuurta
- o -
Ahventa, nokkosta ja suolasitruunaa
- o -
Churroa, limeä ja passiohedelmää
Menu 78€ - Viinit 58€
Kevätkesä (kasvipohjainen)
Maa-artisokkaa ja kaurajuurta
- o -
Parsaa, mansikkaa ja mantelia
- o -
Siitaketta, luumua ja karpaloa
- o -
Siiliorakasta, nokkosta ja suolasitruunaa
- o -
Churroa, limeä ja passiohedelmää
Menu 78€ - Viinit 58€