MENU

Apajan menu on sesonkia kunnioittava, satunnaisin välein vaihtuva makumatka. Menut valmistetaan käsityönä laadukkaista raaka-aineista. Menut ovat saatavissa myös erityisruokavalioihin soveltuvina, kuten pesco-vege, ovo-lakto, vegaaninen, gluteeniton ym. Ilmoitathan erityistoiveistasi meille pöytää varatessasi, kiitos!

Kevätkesä

Kuhan poskea ja maa-artisokkaa

- o -

Parsaa, mantelia ja mansikkaa

- o -

Peuraa ja kaurajuurta

- o -

Ahventa, nokkosta ja suolasitruunaa

- o -

Churroa, limeä ja passiohedelmää

Menu 78€ - Viinit 58€

Kevätkesä (kasvipohjainen)

Maa-artisokkaa ja kaurajuurta

- o -

Parsaa, mansikkaa ja mantelia

- o -

Siitaketta, luumua ja karpaloa

- o -

Siiliorakasta, nokkosta ja suolasitruunaa

- o -

Churroa, limeä ja passiohedelmää

Menu 78€ - Viinit 58€